€10 korting  op Jopen fustbier (20 liter)

Wie craft bier zegt, zegt Jopen!

Sinds 1994 brouwt brouwerij Jopen, gevestigd in Haarlem zijn overheerlijke bieren. Ze timmeren aan de weg om speciaal te zijn. “Speciale bieren” brouwen is het doel, met elk zijn unieke smaak en uitgesproken ambachtelijke karakter, dat doen ze zeer verdienstelijk! Inmiddels zijn ze een begrip als het gaat om ‘craft bier’, niet alleen in Haarlem, maar ook ver daarbuiten. Sinds 2010 worden de bieren op een unieke locatie gebrouwen, namelijk in de Jopenkerk. De voormalige Jacobskerk in Haarlem.

Jopen staat voor OPEN: open voor nieuwe smaken, andere ideeën, oneindige mogelijkheden, verrassende combinaties en unieke belevingen. Inmiddels hebben ze maar liefst 64 zeer diverse craft bieren in het assortiment.

Wist u dat brouwerij Jopen is vernoemd naar grote houten vaten van vroeger die Jopen werden genoemd?

 

Tijdelijk 10 euro korting op Jopen (20 liter) fustbieren

Laat uw gasten deze zomer genieten van de heerlijke frisse tapbieren van Jopen. Onderstaande bieren staan garant voor lekker doordrinkbaar, fris, fruitig en juicy!


Jopen Adriaan Wit (5,0%)
Proef de zomer met Jopen Adriaan Wit. Dit witbier bevat niet alleen tarwe en haver, maar ook mooie kruiden. De blonde Jopen Adriaan Wit heeft een frisse zachte beginsmaak met veel fruitige tonen uit de korianderzaad en Curaçaoschillen. Zeer dorstlessend en ideaal op een zonnige dag.


Jopen Blurred Lines (5,3%)
Blurred Lines is een klassieke New England IPA. Troebel, fruitig en juicy!
Aroma’s van citrus, passievrucht, perzik, ananas en mango. Vol van smaak en troebel door het gebruik van gerst, tarwe en haver. Veel hoppige en tropische fruittonen en een klein bittertje.


Jopen Mooie Nel (6,5%)
De Amerikaanse hop in de Jopen Mooie Nel IPA zorgt voor bitterheid met veel fruitige tonen. Jopen Mooie Nel IPA is vernoemd naar het water tussen Haarlem en Spaarndam en wordt buiten Nederland North Sea IPA genoemd. Elke slok is een genot.


Deze actie is geldig tot en met zondag 3 juli 2022.

Jason Wasker
Jason Wasker 09/06/2022